Τον Ιούνιο θα ταξιδέψουμε νοητά στον Αμερικάνικο Νότο, με τους Lynyrd Skynyrd, όπως διέρρευσε μέσα από το επίσημο site του ιστορικού συγκροτήματος.

Όπως μάθαμε λοιπόν, οι Lynyrd Skynyrd θα εμφανιστούν στις 18 Ιουνίου στο πλαίσιο του Athens Open Air Festival.

Να σημειώσουμε ότι από το αυθεντικό line up έχει απομείνει μόνο ο Gary Rossington, ενώ πίσω από το μικρόφωνο βρίσκεται ο Johnny Van Zant, αδερφός του αδικοχαμένου Ronnie Van Zant, o οποίος έχασε τη ζωή του όπως και οι Steve Gaines και Cassie Gaines στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του 1977, το οποίο αποδεκάτισε και στιγμάτισε το συγκρότημα στο απόγειο της επιτυχίας του.

Περισσότερες λεπτομέρειες και για τους Lynyrd Skynyrd αλλά και το Athens Open Air Festival αναμένουμε να γίνουν σύντομα γνωστές.

Διάβασε επίσης...
Οι Lynyrd Skynyrd στην Αθήνα – όλες οι πληροφορίες!
Είχαμε ανακοινώσει από καιρό την επερχόμενη συναυλία των θρύλων του southern rock, τωρα έχουμε και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Οι Lynyrd Skynyrd πρόκειται να εμφανιστούν -για πρώτη φορά στην Ελλάδα!- την Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Γήπεδο Baseball στο Ελληνικό. Ένα συγκρότημα που μετράει πάνω από 40 χρόνια ζωής και πάρα ...
Συνέχεια...
Lynyrd Skynyrd @ Γήπεδο Baseball
Είναι στιγμές που η συγγραφή μίας συναυλιακής ανταπόκρισης πραγματικά φαντάζει ως το πιο άχαρο πράγμα στον κόσμο. Όσο πλούσια και αν θέλουμε να λέμε ότι είναι η Ελληνική γλώσσα (και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ισχύει), υπάρχουν συναισθήματα τα οποία, όσο και να το θές, δεν θα μπορέσουν ποτέ να ...
Συνέχεια...
Οι Lynyrd Skynyrd στην Αθήνα – όλες οι
Lynyrd Skynyrd @ Γήπεδο Baseball