Εντάξει, δεν εννοούμε του serial killer με την χρυσή καρδιά και τον σκοτεινό ταξιδιώτη αλλά του Michael C. Hall που τόσα χρόνια που τον υποδύεται έχει, πια, ταυτιστεί μαζί του. Γι αυτό αποφάσισε να μας θυμίσει πως έχει και άλλες πλευρές και υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ήρωα στην ταινία «The Trouble With Bliss» έχοντας μαζί του την super sexy Lucy Liu.

Πρόκειται για την ιστορία του 35χρονου Morris Bliss που βρίσκεται εγκλωβισμένος στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Θέλει να ταξιδέψει αλλά δεν έχει χρήματα. Θέλει να βρει μια δουλειά αλλά δεν έχει προοπτικές. Μένει με τον χήρο πατέρα του (Peter Fonda) και γενικώς υποφέρει. Μέχρι που βρίσκεται στη θέση να προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση του με την δεκαοχτάχρονη κόρη (Brie Larson) πρώην συμμαθητή του και την ιδιαίτερα πρόθυμη γειτόνισσά του (Lucy Liu). Και, κάπου εκεί, καταλαβαίνει πως εκτός από στραβά η ζωή έχει, επίσης, και πολλά καλά.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα East Fifth Bliss του Douglas Light και την έχει σκηνοθετήσει ο Michael Knowles.

Για την μουσική με μπουζουκάκι που ακούγεται στο www.thetroublewithbliss.com προσπαθήσαμε να βρούμε πληροφορίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν ξέρετε κάτι, περιμένουμε να μας πείτε.

Διάβασε επίσης...
Colin Hanks & Mos Def  στον 6ο κύκλο του Dexter
Μετά το πρώτο teaser trailer της 6ης σεζόν του Dexter, διέρρευσαν και οι πρώτες πληροφορίες για τους ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν τον Michael C. Hall στις νέες περιπέτειές του στο ρόλο του αγαπημένου μας serial killer. Κατ’αρχάς, έγινε γνωστό ότι ο Colin Hanks – ο μεγαλύτερος  γιος του Tom Hanks,  που ...
Συνέχεια...
21 Jump Street
Το κινηματογραφικό reboot  της «θρυλικής» τηλεοπτικής σειράς με τον νεαρό τότε Johnny Depp, ευτυχώς δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά. O Jonah Hill ως Schmidt και ο Channing Tatum ως Jenko από συμμαθητές στο σχολείο, ξανασυναντιούνται 7 χρόνια αργότερα στην Σχολή της Αστυνομίας, αποφοιτούν και από τις περιπολίες με ποδήλατο στις παραλίες, βρίσκονται ...
Συνέχεια...
Teaser trailer για την 6η σεζόν του Dexter
Ο αγαπημένος serial killer επιστρέφει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime διέρρευσε το πρώτο teaser trailer. Tα γυρίσματα για την 6η σεζόν του Dexter πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, φυσικά με τον Michael C. Hall στον ομώνυμο ρόλο.
Συνέχεια...
Trailer για το The Man With The Iron Fists του RZA
Το "κόλλημα" του RZA με το kung fu και τις πολεμικές τέχνες γενικότερα είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι ότι έχει αφήσει πίσω του τους Wu-Tang Clan, μεταφέροντας τα ενδιαφέροντά του στον κινηματογράφο. Από το 2005 ακόμα, συζήταγε με τον φίλο του Eli Roth για το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μία ταινία πολεμικών ...
Συνέχεια...
Colin Hanks & Mos Def στον 6ο
21 Jump Street
Teaser trailer για την 6η σεζόν του Dexter
Trailer για το The Man With The Iron