Ο σκηνοθέτης του Σώσε Με και των 45m2, Στράτος Τζίτζης, με το πρώτο του θεατρικό έργο, την Καύση μας στέλνει (με μαύρο χιούμορ) σε έναν κόσμο υπό διάλυση. Ακούγεται οικείο;

Η ιστορία
Μια παρέα πέντε ατόμων μαζεύεται σε ένα σπίτι όπου έχει πεθάνει ένας δικός τους. Ενώ το κέντρο της πόλης «καίγεται» από ταραχές, αυτοί -κλεισμένοι στο σπίτι- δε μπορούν να συμφωνήσουν για τον τρόπο ταφής του. Το πτώμα σαπίζει, όμως αυτοί επιμένουν στις διαφωνίες τους. Η ανικανότητά τους να επικοινωνήσουν κορυφώνεται με απρόοπτα αποτελέσματα.

“Η Καύση αποτελεί μια «κρυφή» αλληγορία πάνω στη σημερινή κρίση. Με αφορμή μια οριακή κατάσταση – τη διαχείριση ενός θανάτου – και με αρκετό χιούμορ, ερχόμαστε αντιμέτωποι με το «μεταπολιτευτικό» μας εαυτό στις διάφορες εκδοχές του, όπως αντιπροσωπεύονται από τα πέντε πρόσωπα του έργου”

Στράτος Τζίτζης 

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Στράτος Τζίτζης
Σκηνικά/ Κοστούμια: Ισμήνη Καρυωτάκη
Φωτισμοί: Κωστής Γκίκας
Μουσική: Last Drive
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ελένη Σταμουλακάτου, Εύα Οικονόμου-Βαμβακά
Βοηθοί σκηνογράφου/ ενδυματολόγου: Έβελυν Τρύφων, Κατερίνα Χατζοπούλου
Φωτογραφίες: Νύσος Βασιλόπουλος
Παίζουν: Γωγώ Μπρέμπου, Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Γεωργάκης, Ιωάννα Μαυρέα, Βασιλική Τρουφάκου

Πρεμιέρα:
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων
Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, 9.15 μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων
15 € (κανονικό), 10 € (μειωμένο για ανέργους, φοιτητές, μαθητές, για όσους είναι άνω των 65 ετών και για όσους δηλώνουν αδυναμία να καταβάλουν τα 15€)

OLVIO
Ιεράς οδού 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός 
Τηλ: 210 3414118 
www.olviotheater.gr

Διάβασε επίσης...
«Godot» από την ομάδα Creo
Η εποχή μας, πιο μπεκετική από κάθε άλλη, μας φέρνει αντιμέτωπους με το μηδενισμό και την αδράνεια. Η αναμονή μιας έξωθεν σωτήριας λύσης μοιάζει να είναι η μόνη ελπίδα, το μόνο νόημα της ύπαρξης. Η ομάδα σύγχρονου χορού Creo παρουσιάζει την παράσταση «GODOT», στο πλαίσιο του ...
Συνέχεια...
«Godot» από την ομάδα Creo