Το ότι η πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα της Αγγλίας είχε (και έχει ακόμα) εκατομμύρια θαυμαστές το γνωρίζετε. Το ότι πρόκειται να γυριστεί κινηματογραφικό biopic με θέμα τη ζωή της το έχετε, επίσης, ακούσει. Αυτό που δεν ξέρετε, όμως, είναι το ποια θα υποδυθεί τελικά το ρόλο της λαοφιλούς Diana Spencer.

Τα πιο πρόσφατα νέα θέλουν την indie star Jessica Chastain που γνωρίσαμε από ταινίες όπως Tree of Life, The Help, The Debt και Texas Killing Fields να είναι η επικρατέστερη ηθοποιός για το ρόλο.

Η ταινία, όπως είναι η μόδα των biopics τώρα τελευταία, εστιάζει σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της πριγκίπισσας και, συγκεκριμένα, στην εποχή που η Diana διατηρούσε σχέση με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Kahn από το Πακιστάν, τον άνδρα που κατά πολλούς ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. Η πριγκίπισσα και ο Kahn υπήρξαν ζευγάρι μετά τον χωρισμό της με τον Κάρολο και η Diana έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά, και εκείνον και τη σχέση τους, από τα φώτα της δημοσιότητας. Χώρισαν λίγο πριν τον θάνατό της, το 1997.

Τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο Caught in Flight σε σκηνοθεσία του Oliver Hirschbiegel, του σκηνοθέτης της Πτώσης, είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Μάρτιο στο Πακιστάν, την Ανγκόλα, τη Νότια Γαλλία και το Παρίσι, με προϋπολογισμό 15 εκ. δολλάρια.

Διάβασε επίσης...
Πρώτο trailer για το Lawless
Μετά τον πολύ ενδιαφέροντα Δρόμο (The Road), μεταφορά του γνωστού μυθιστορήματος του Cormack McCarthy ο Αυστραλός σκηνοθέτης John Hillcoat επιστρέφει με το Lawless και πάλι προερχόμενο από βιβλίο το οποίο θα προβληθεί στις Κάννες και θα ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 31 Αυγούστου 2012. Η ταινία με αρχικό τίτλο Τhe Wettest Country ...
Συνέχεια...
Πρώτο trailer για το Lawless