Αποφάσισε ο Arnold Schwarzenegger να κάνει το κινηματογραφικό του comeback και θα το κάνει ο κόσμος (και η φήμη του) να χαλάσει. Μπορεί να καθυστέρησε εξαιτίας του σκανδάλου με τα εξώγαμα παιδιά του που οδήγησε σε διαζύγιο και αμαύρωση της φήμης του ως καλού παιδιού και άξιου πολιτικού αλλά η αργοπορία δε σημαίνει πως δεν θα επιστρέψει μεγαλοπρεπώς στη μεγάλη οθόνη ο πρώην mister Universe.

Η τρίτη ταινία του μόλις προγραμματίστηκε και το Black Sands θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Απρίλιο ακολουθώντας την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους των Expendables όπου ο Arnie έχει αρκετά εκτεταμένη παρουσία (σε σχέση με την σχεδόν cameo εμφάνισή του στην πρώτη ομώνυμη ταινία) αλλά και την ταινία The Last Stand στην οποία υποδύεται έναν σερίφη.

Διάβασε επίσης...
Και ο Chuck Norris είναι Αναλώσιμος
Τέτοια συνάντηση κορυφής δεν την περίμενε κανείς στο sequel των «The Expendables» που όσο πάει όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται. Μπορεί το trailer να μην αποκαλύπτει και πολλά για το στόρι της ταινίας αλλά, εδώ που τα λέμε, ποιος νοιάζεται κιόλας για την υπόθεση; Εδώ έχουμε τους top action ηθοποιούς του ...
Συνέχεια...
Και ο Chuck Norris είναι Αναλώσιμος