Και η βουτιά του Hollywood στην Ελληνική Μυθολογία συνεχίζεται, αυτή τη φορά με την κινηματογραφική μεταφορά μιας ιστορίας που «βασίζεται» στον Θησέα, στον Μινώταυρο και στην Τιτανομαχία, με ένα μεγάλο καστ με ενδιαφέρον, αν και το trailer μας προκαλεί γέλια.

Από το καστ να αναφέρουμε τους Henry Cavill στο ρόλο του Θησέα, την Freida Pinto (Φαίδρα), Micky Rourke (Βασιλιάς Υπερίωνας), Kellan Lutz (Ποσειδώνας), Luke Evans (Δίας),  Isabel Lucas (Αθηνά),  Stephen Dorff (Σταύρος – ό,τι να’ναι) και John Hurt (Δίας σε μεγάλη ηλικία….), ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Tarsem Singh.

Οι «Αθάνατοι» θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D – φυσικά – τον Νοέμβριο.

Βλέποντας το trailer παρακάτω, το να σας αναφέρουμε ότι πίσω από την ταινία είναι οι παραγωγοί του «300» το θεωρούμε αχρείαστο, θα το καταλαβαίνατε και μόνοι σας.

 

Διάβασε επίσης...
Πόσο κακό θα είναι το “Rise Of The Planet Of The Apes”;
  Η απάντηση είναι ανάμεσα στο "Κακό" και "Πολύ Κακό" - σύμφωνα πάντα με το trailer που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες. Άλλη μία ταινία της "άτυπης" σειράς που μας προέκυψε, αυτή τη φορά με το σενάριο να εξελίσσεται στο σύγχρονο San Francisco: Επιστήμονας κάνει Γενετικά πειράματα πάνω σε Πιθήκους, Πείραμα πετυχαίνει, Πείραμα ...
Συνέχεια...
Πόσο κακό θα είναι το “Rise Of The