Όπως γράφουν και τα ξένα sites, το πάντρεμα διαφήμισης και σινεμά δεν είναι και ακριβώς κάτι νέο αφού πολύ συχνά ηθοποιοί γίνονται τα πρόσωπα μιας εταιρείας και σημαντικοί σκηνοθέτες διεκπεραιώνουν πανάκριβα διαφημιστικά βίντεο. Τα ονόματα όμως στο διαφημιστικό δεκαπεντάλεπτο φιλμ Here για αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων το καθιστούν πιο λαμπερό και ταλαντούχο από καστ κανονικής ταινίας.

Η σύλληψη του φιλμ ανήκει στον ηθοποιό-φετίχ του Wes Anderson, Waris Ahluwalia, (Vikram στο The Life Aquatic και Chief Steward στο The Darjeeling Limited), μεταξύ των οποίων την Tilda Swinton, τον Luca Guadagnino (σκηνοθέτη του πολύ καλού και eye candy I Am Love στο οποίο πρωταγωνιστούσε η πρώτη) και τον Jason Schwarzman.

Στο φιλμ μικρού μήκους πρωταγωνιστεί το γνωστό μοντέλο Agyness Deyn και αποτελεί ένα δεκαπεντάλεπτο (ρηχής) οπτικής απόλαυσης αφού ο Guadagnino βρίσκεται πίσω από την κάμερα και μας χαρίζει πολύ όμορφα πλάνα. Η Tilda Swinton και ο καλλιτέχνης Sandro Κοpp (γνωστότερος περισσότερο ως σύντοφος της Swinton) έχουν γράψει το απλό σενάριο και ο Jason Schwarzman έχει γράψει τη μουσική.

Διάβασε επίσης...
Το απολαυστικό trailer του “Moonrise Kingdom” του Wes Anderson
Είμαστε fanboys του Wes Anderson και δεν το κρύβουμε. Σήμερα ξυπνήσαμε και το πρώτο που είδαμε - στο repeat παρακαλώ - είναι το πρώτο trailer της νέας του ταινίας με τίτλο "Moonrise Kingdom", η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Μαϊου. Το trailer είναι απολαυστικό, στο γνωστό αγαπημένο ύφος του Wes ...
Συνέχεια...
Video: David Bowie – “The Stars (Are Out Tonight)”
Δεύτερο - και πάρα πολύ καλό -  τραγούδι και video μέσα από το επερχόμενο νέο album του David Bowie με τίτλο "The Next Day" , το οποίο  θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου. Μετά το ‘Where Are We Now?’, το δεύτερο δείγμα είναι το "The Stars (Are Out Tonight)" και στο video σε σκηνοθεσία ...
Συνέχεια...
Το απολαυστικό trailer του “Moonrise Kingdom” του Wes
Video: David Bowie – “The Stars (Are Out