Ενώ το 2012 είναι έτος εκλογών στις Η.Π.Α. με τον Oμπάμα να αναμένεται να αναμετρηθεί με κάποιον εκ των ονομάτων που ακούγονται μέχρι τώρα για τους Ρεπουμπλικάνους  (Mitt Romney, Rick Perry, Newt Gingrich), το ΗΒΟ ετοιμάζει μια τηλεταινία που θα προβληθεί το Μάρτιο με σχετικό θέμα.

Το ενδιαφέρον της αμερικανικής τηλεόρασης έχει στραφεί στις εκλογές του 2008 που σημαδεύτηκαν φυσικά από την ιλιγγιώδη πορεία του Barrack Obama προς τον προεδρικό θώκο όσο και από την ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη φιγούρα της Sarah Palin (υποψήφια αντιπρόεδρος για τους Ρεπουμπλικάνους, θυμίζουμε). Αυτό το κομμάτι της ιστορίας θα γίνει ταινία με τον τίτλο Game Change για το οποίο διέρρευσε ένα αρκετά ενδιαφέρον trailer.

O Jay Roach που έχει κάπως αμαρτωλό σκηνοθετικό παρελθόν (Μeet the Parents και δύο Αustin Powers), αλλά έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τις αμερικάνικες εκλογές (στο Recount του 2008 επίσης για το ΗΒΟ με τον Kevin Spacey που πήρε και  Εmmy) θα είναι ο σκηνοθέτης ενώ το σενάριο που βασίζεται στο βιβλίο των John Heilmann και Mark Halperin ερευνά την εκλογική αναμέτρηση και από τις δυο πλευρές. Το βασικότερο μέχρι τώρα είναι το καστ φυσικά με την Julianne Moore (το trailer επίτηδες την αφήνει για το τέλος), τον Εd Harris στο ρόλο του John McCain, του ρεπουπλικάνου υποψήφιου και τον Woody Harelson στο ρόλο του Steve Schmidt, επικεφαλής της καμπάνιας και σύμβουλο του McCain.

Δείτε εδώ το trailer

Διάβασε επίσης...
Emmys 2012
Η 64η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Emmy έγινε χθες το βράδυ στο Los Angeles που, αν κρίνει κανείς από το πόσα αστέρια είχαν μαζευτεί, μάλλον ήταν το πιο λαμπερό σημείο του πλανήτη.  Χθες το βράδυ το Los Angeles όλοι οι αγαπημένοι μας -και κάπως οικείοι λόγω της τηλεοπτικής τους παρουσίας- stars ...
Συνέχεια...
Emmys 2012