Εδώ είμαστε λοιπόν στα μέσα σχεδόν του 2012 και θα ήταν παράξενο αν δεν ανακαλύπταμε την καινούργια garage/surf-punk μπάντα που με το ντεπούτο album της θα έβαζε τη σφραγίδα τόσο στη χρονιά αλλά και στο καλοκαίρι που έρχεται οσονούπω. Το ίδιο έγινε με τους Harlem και τον Wavves το 2010 αλλά και με τους Bass Drum Of Death το 2011.

Έτσι, φαίνεται ότι θα γίνει και με τους αυστραλούς Bleeding Knees Club οι οποίοι αν και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album, Nothing To Do, τους πίσω στον Φεβρουάριο αρχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις ενόψει φυσικά του προαναφερθέντος καλοκαιριού αλλά και των μουσικών festival που αυτό φέρνει. Garage-punk-dont-give-a-fuck διάθεση από το 3-μελές γκρούπ από το Queensland της Αυστραλίας το οποίο δείχνει να έχει πάρει όλα τα στοιχεία που κάνουν ενδιαφέρουσες μπάντες όπως οι Wavves και οι Black Lips διατηρώντας φυσικά την  Beach-Boys-retro προσέγγιση προσθέτοντας σ’ αυτό ένα τόνο ενθουσιασμού άπ’ αυτόν που μόνο οι μπάντες που γράφουν για κορίτσια, πάρτυ και εχμ.. μαλακά ναρκωτικά δείχνουν να έχουν αυτόν τον καιρό.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα 3 πρώτα εξαιρετικά singles των Bleeding Knees Club τα οποία συνοδεύονται από ισάριθμα ενδιαφέροντα video clips: Nothing To Do, Teenage Girls και Have Fun (μέσα από ένα EP που κυκλοφόρησαν πίσω στο 2011.)

Διάβασε επίσης...
Οι Black Lips επιστρέφουν!
Arabian Mountain είναι ο τίτλος της νέας δισκοφραφικής δουλειάς των Black Lips, που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου μέσω της Vice Records. Πρόκειται για το έκτο ολοκληρωμένο studio album των garage rockers από την Atlanta και τη παραγωγή του δίσκου επιμελήθηκαν ο γνωστός σε όλους μας και ιδιαίτερα ταλαντούχος Mark Ronson ...
Συνέχεια...
The Callas – Am I Vertical?
Μετρώντας σεβαστό πλήθος ετών δραστηριοποίησης στο εγχώριο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, εντός και εκτός του οποίου προέβησαν κυρίως σε ενδιαφέροντα μουσικά και εικαστικά εγχειρήματα, οι Callas εκδίδουν το τέταρτο πλήρους διάρκειας ηχογράφημά τους. Κι επιτρέψτε μου, πριν προχωρήσω σε μια ανάλυση των πτυχών και προεκτάσεων αυτού, να δηλώσω πως κατ’ εμέ αποτελεί ...
Συνέχεια...
Οι Black Lips επιστρέφουν!
The Callas – Am I Vertical?