Είναι θεσμός πλέον, 12 χρόνια είναι αυτά, ακόμα και αν έχει χάσει ανεπιστρεπτί (;) την φρεσκάδα – και τις πολύ αξιόλογες μετακλήσεις καλλιτεχνών από το εξωτερικό – των περασμένων ετών.

Ειδικά φέτος, με όλα όσα γίνονται στις Πλατείες και στους δρόμους της χώρας και τις απεργιακές κινητοποιήσεις και πορείες των επόμενων ημερών υπάρχει μία περίεργη αίσθηση για την ατμόσφαιρα στις φετινές εκδηλώσεις.

Σε πάνω από 30 πόλεις της χώρας πάντως από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα στηθούν σκηνές, και πραγματικά εκατοντάδες μουσικοί θα ακουστούν, οπότε μόνο κακό δεν είναι.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης και κατεβάστε το pdf με το πρόγραμμα σε όλες τις πόλεις.

 

Διάβασε επίσης...
Last call για την συμμετοχή σου στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
Το καθιερωμένο – θεσμός πια – ραντεβού μας με την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής πλησιάζει, και μάλιστα για 12η συνεχή χρονιά φέτος,  από τις 21 έως 23 Ιουνίου. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία πια, οι διοργανωτές προσκαλούν όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν έως τις 13 Μαϊου  είτε συμπληρώνοντας την φόρμα ...
Συνέχεια...
Έρχεται η 14η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
Πίστη στο ετήσιο ραντεβού της μας έρχεται και πάλι η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής για 14η συνεχόμενη φορά. Χιλιάδες κυριολεκτικά μουσικοί, συγκροτήματα, χορωδίες και ορχήστρες συμμετέχουν και πάλι σε events που θα λάβουν χώρα σε ουκ ολίγες πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα -σε διάφορους δήμους, Αγρίνιο, Αμαλιάδα, Βέροια, Βόλος, Διδυμότειχο, Δομοκός, Δράμα, ...
Συνέχεια...
Last call για την συμμετοχή σου στην Ευρωπαϊκή
Έρχεται η 14η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής