Οι Six By Seven υπήρξαν ένα από τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα υποτιμημένα βρετανικά συγκροτήματα, με την καριέρα τους να απογειώθηκε ποτέ όσο θα περιμέναμε μετά ειδικά τα πρώτα τρία  εξαιρετικά τους albums, “The Things We Make” (1998), “The Closer You Get” (2000), “The Way I Feel Today” (2002).

Έχοντας κυκλοφορήσει άλλα τρία album ως το 2008 οπότε και διαλύθηκαν, όλα δείχνουν ότι οι Six By Seven θα επιστρέψουν στην δισκογραφία σύντομα, αφού τα δύο βασικά μέλη του συγκροτήματος  Chris Olley και James Flower ξανασυναντήθηκαν και άρχισαν να συνεργάζονται και πάλι μέσα στον Αύγουστο και μάλιστα με νέο υλικό.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η είδηση που έδωσε ο ίδιος ο Olley στο προσωπικό του blog, ότι drummer της νέας σύνθεσης των Six By Seven, θα είναι τελικά ο Steve Hewitt, drummer των Placebo για 11 χρόνια από το 1996 έως το 2007, ενώ νωρίτερα υπήρξε μέλος και των Boo Radleys – στο ντεμπούτο album – , των Breed και των Baby Jane. Μετά την αποχώρηση του από τους Placebo, έφτιαξε το δικό του συγκρότημα , τους Love Amongst Ruin στους οποίους είναι είναι τραγουδιστής και κιθαρίστας, έχοντας κυκλοφορήσει και ένα album το 2010.

Περιμένοντας τις νέες ηχογραφήσεις, ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των Six By Seven

 

Διάβασε επίσης...
Οι Placebo επιστρέφουν στην Αθήνα
Ήταν μία από τις καλοκαιρινές συναυλίες που περιμέναμε τυπικά να ανακοινωθούν από την διοργανώτρια εταιρία DiDi Music και μία από αυτές των οποίων η εμπορική τουλάχιστον επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη. Την Παρασκευή 8 Αυγούστου λοιπόν οι Placebo θα επιστρέψουν στη χώρα μας για μία εμφάνιση στον "τελευταίο όροφο του Σταδίου Ειρήνης ...
Συνέχεια...
Οι Placebo επιστρέφουν στην Αθήνα