Η ιστορία είναι πλέον λίγο έως πολύ γνωστή. Τα μέλη ενός αγαπητού (εν προκειμένω θρυλικού) γκρουπ συναντιούνται και αποφασίζουν ότι πεθύμησαν ο ένας τον άλλον, θέλουν να ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή κλπ. παρά τον μέχρι πρότινος λόγο περί του αντιθέτου. Οι Beach Boys προστίθενται λοιπόν στη μακριά αυτή λίστα με την επικείμενη επανένωσή τους μέσα στο 2012 με αφορμή τα πενήντα χρόνια από τον σχηματισμό του συγκροτήματος.

Παρότι ο Brian Wilson δήλωσε πριν όχι και πολύ καιρό ότι δε βρίσκει λόγο για επανένωση, μια συνάντηση για μια ηχογράφηση στη δισκογραφική Capitol του άλλαξε γνώμη. Έτσι οι Beach Βoys (όσοι βρίσκονται φυσικά ακόμη στον εδώ κόσμο) ετοιμάζουν μια μεγάλη περιοδεία με πενήντα σταθμούς παγκοσμίως αρχής γενομένης από τον jazz festival της Νέας Ορλεάνης τον ερχόμενο Απρίλιο. Ακόμη πέρα από τις επετειακές επανεκδόσεις αναμένεται να κυκλοφορήσει και LP με νέο υλικό.

Δεν θα είναι η πρώτη εμφάνιση για τον Brian Wilson, μετά τις επεισοδιακές ηχογραφήσεις του Smile που κατέληξαν στην αποχώρησή του, μια σειρά νομικών διενέξεων για τη χρήση του ονόματος και όχι μόνο, αφού ξανασυνεργάστηκε στο σχήμα και μετά το 1976 για κάποια χρόνια. Σε  αυτό το δημοσίευμα του Rolling Stone παραδέχονται ότι αν θα γίνει επανένωση θα είναι κυρίως για τα χρήματα (ε, δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα εδώ που τα λέμε).

Διάβασε επίσης...
Listen Up: The Beach Boys – ‘That’s Why God Made the Radio’
Τα είχαμε πει πάλι από εδώ για τo επετειακό reunion για νέο δίσκο και περιοδεία όλων των εν ζωή μελών της αυθεντικής σύνθεσης των Beach Boys (Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston, David Marks) με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων ζωής της θρυλικής μπάντας. Τώρα έχουμε και το ...
Συνέχεια...
Mixtaper’s Delights Vol.4: So Many Summers…
Δεκαοκτώ ελληνικές μπάντες και καλλιτέχνες διαλέγουν για εσάς τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά τραγούδια για να ξεκινήσει όμορφα ο Αύγουστος. Το αποτέλεσμα; Μια εξαιρετικά εκλεκτικη συλλογή τραγουδιών που θα σας κρατήσει ωραία σύντροφιά είτε συνοδεύοντας "τον ρόγχο του air-condition μεσημέρι" (όπως λέει και ο ...Νιόνιος στο εναρκτήριο τραγούδι) στην πόλη είτε ...
Συνέχεια...
Listen Up: The Beach Boys – ‘That’s Why
Mixtaper’s Delights Vol.4: So Many Summers…