Καβούρια στο γυμνό της κορμί & άλλα θαλασσινά εδέσματα, στο πολύ εορταστικό, υπερμεγέθες (όπως όλα σε αυτό το μικυμάου) #comicsroast που κάνει ψητό στα κάρβουνα το πιο ξέτσουλο comic της δεκαετίας, το TAROT: WITCH OF THE BLACK ROSE.Τσουτσουριάζονται να καούν οι συνήθεις ύποπτοι:

@manolis – ο Κάβουρας – gkoultouroblog
@mitsaso – το Χταπόδι (και περήφανος Tarotολόγος)
@dimitrisdx – το Χέλι – the original DimitrisDX
@amatyultar -ο Καρχαρίας – amatynews
(με φιλική συμμετοχή από τους original roasters @Hell_b0y και @georgethebeast)
 
ΠΑΜΕ!

@manolis: Χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον/συμφέρον στο να βλέπω βυζάκια και μουνάκια στα comics μου, πρέπει να παραδεχτώ ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση του Tarot: Witch of the Black Rose είμαι απολύτως 200% υπέρ!

Το Tarot είναι αυτό που λες το απόλυτο guilty pleasure comic, αλλά μόνο και μόνο για να απενοχοποιήσει την πραγματική του ιδιότητα ως ξεδιάντροπo S&M τσοντοκόμικ. Πρωταγωνίστρια είναι η μάγισσα Tarot η οποία… ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;

…μια γκόμενα λοιπόν με ανατριχιαστικά κολλητό leather superhero κουστούμι και πανοπλία με ανάγλυφες ρώγες από χρυσό που μετά βίας συγκρατούν τον πελώριο κώλο της και τα πέρα από κάθε νόμο της φύσης γιγαντιαία βυζιά της, με την υπερφυσική δύναμη να τα χωράει κάθε φορά ταυτόχρονα όλα στο ίδιο καρέ, σε ΚΑΘΕ καρέ, χωρίς να σπάει την μέση της.

Επίδειξηη Tarot ετοιμάζεται να πετάξει από αυτόν τον βράχο ως την βάρκα απέναντι.


από το τεράστιο όμως -εχμ- εμπρόσθιο βάρος της, δεν μπορεί να φύγει στον αέρα και πέφτει με τα μούτρα στην θάλασσα…

Τα δύο πιο πρόσφατα τεύχη της σειράς, τα #70 και #71 που διαβάσαμε εδώ στο #comicsroast ήταν συγκλονιστικά για έναν αριθμό από λόγους.

Ξεκινάμε από τα εξώφυλλα, τα οποία αντικατοπτρίζουν με τον πιο παραστατικό τρόπο το θαλασσινό θέμα αυτής της ιστορίας με το να έχουν την ηρωίδα: 1.βρεγμένη, 2. γυμνόστηθη, 3. σε bondage, 4. με καβούρια ή χέλια πάνω στο γυμνό της κορμί και 5. πλαισιωμένη από καρχαρίες και αγάλματα γοργονών.


Το πιο τρομακτικό από όλα αυτά είναι πως ΟΛΑ αυτά τα στοιχεία τα συναντάμε και μέσα στο τεύχος. Δεν θα βρείτε ψευδή διαφήμιση στα εξώφυλλα του Jim Balent, όχι αγαπητέ!

(@dimitrisdx: Sorry που πετάγομαι, αλλά να τονίσουμε εδώ και την προοικονομία του Θέματος. Διότι όταν βλέπουμε καβούρια πάνω στα βυζιά της Tarot και ένα φίδι να την αγκαλιάζει επικίνδυνα, όλοι ξέρουμε τι πρόκειται να τσιμπήσει ή να δαγκώσει, αντίστοιχα, ο κάθε πρωταγωνιστής του εξωφύλλου. Τρέμε, Όμηρε.)

@manolis: Η μεγάλη κακιά αντίζηλος της Tarot σε αυτήν την ιστορία είναι μια μάγισσα γοργόνα του βυθού, της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα και την οποία θα αποκαλούμε από τούδε και στο εξής

ΨΑΡΟΜΟΥΝΑ’:οι λόγοι για αυτό είναι προφανείς, αρκεί να σας επισημάνω την προσοχή στην ανατομική λεπτομέρεια που κάνει τον Jim Balent να ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλον στα comics στον σχεδιασμό χαρακτήρων:ΝΑΙ, ο Jim Balent δεν θα διστάσει να βάλει μουνί σε οποιοδήποτε πλάσμα, της στεριάς, του αέρα, της κόλασης ή της θάλασσας — ακόμα και σε μια γοργόνα πουδεν έχει καν πόδια, θα βρει τρόπο να την κάνει να μπορεί να γαμηθεί και αυτή η κακομοίρα. Γιατί o Jim Balent ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. Και για το φύκι και για το φύκι φίκι.

(@amatyultar: Μαλάκα μου είχα να δω ρώγες σε κουστούμι από το Batman & Robin)

(@dimitrisdx: Συγγνώμη που ξεναπετάγομαι, αλλά ΜΑΛΑΚΑΜΟΥ πλέον η γοργόνα αποκτά νόημα ύπαρξης και όλοι οι επικριτές της ξεμένουν από επιχειρήματα. Διότι πλέον ΚΑΙ μπορείς να την φας αλλά ΚΑΙ να την μαμήσεις. Η αδερφή του Μεγαλέξαντρου τώρα δικαιώνεται)

@manolis: Αποστολή της Ψαρομούνας (γιατί μιλάμε για comic ΚΑΙ με οικολογικές ανησυχίες) είναι να προστατέψει τα μωρά γοργονάκια από την μόλυνση των ωκεανών από τους ανθρώπους που πετανε βαρέλια, σαμπρέλες και πάρα. πολλές. ΣΥΡΙΓΓΕΣ στα βάθη της θάλασσας. Γιατί αν οι άνθρωποι της στεριάς αγαπάνε κάτι περισσότερο από τα αμάξια και το πετρέλαιο τους είναι η ηρωίνη τους! Αυτός μας δείχνει παραστατικά εδώ ο Balent σε ένα πάνελ που θα πρέπει να γίνει αφίσα σε κάθε οικολογική οργάνωση που σέβεται τον εαυτό της, παντρεύοντας πανέξυπνα το πράσινο μήνυμα με ένα μωρό γοργονάκι ΤΙΓΚΑ στην σύριγγα (πόσο απρόσεκτο όμως) μαζί με πολλά πολλά βυζιά και κώλους από κάθε πιθανή γωνία.


(@dimitrisdx: Θα ξαναδιακόψω γιατί μου άρεσε τελικά η συνήθεια. Ενός λεπτού σιγή για τους φονικούς γλάρους. Μην φας απόψε, έχουμε γοργονόσουπα.)


@manolis: Ούτε που είχα προσέξει εδώ που ο γλάρος της δαγκάνει τη ρώγα. Μιλάμε για ένα κόμικ το οποίο πραγματικά επιβραβέυει τις πολλαπλές “αναγνώσεις”. Η Ψαρομούνα επιτίθεται στην Tarot με όλη την ισχύ του θαλασσινού βασιλείου στην διάθεση της. Ή στην προκειμένη, ένα χταπόδι

(@dimitrisdx: Φήμες λένε ότι αυτό ΕΙΝΑΙ το περίφημο χταπόδι του diaspora*)

@manolis: ένα λεπτό να αφιερώσουμε όλοι αυτό το panel στην @nikisot και το diaspora*. Είστε πάντα στην καρδιά μας!

Η Ψαρομούνα λοιπόν αιχμαλωτίζει την χταποδοχτυπημένη Tarot και την δένει στον αφρό της θάλασσας όπου την επισκέπτονται κάθε λογής θαλασσινά, ξεκινώντας ένα αληθινά υπέροχο γαϊτανάκι bondage βασανιστηρίων που αφ’ενός θα σας καψώσει αλλά θα σας ανοίξει και την όρεξη για ψαρομεζέ.

Πρώτο πιάτο, ορεκτικό: καβούρια!

TIC


“Ow!” δεν λες τίποτα! Και όχι μόνο εκεί στις ρώγες (από τις οποίες τρέχει χαρακτηριστικά αιματάκι για ολόκληρα τα επόμενα δύο τεύχη), αλλά και… πιο χαμηλά:όοοοχι, δε καταλάβατε καλά… για κάνε ένα ζουμ μάστορα:ΤΩΡΑ κάνουμε OW! μαρή!Ομολογουμένως στα αγγλικά κάνουν για καλύτερο pun, αφού η λέξη crabs εκτός από καβούρια χρησιμοποιείται για να περιγράψει και τις μουνόψ***ες. ούπς, σόρρυ, τις μ***όψειρες! Παραλίγο να σοκάρω άθελα μου.Κι όλα αυτά στο πρώτο τεύχος της ιστορίας, το οποίο τελειώνει με το ίσως καλύτερο cliffhanger της χρονιάς, καθώς ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο πιάτο βασανιστηρίου: καρχαρία!
όχι, όχι ένας, ΔΥΟ καρχαρίες, ένας με πορεία κατευθείαν στο αιδοίο και ο δεύτερος να την καβαλάει από πίσω. DOUBLE SHARK PENETRATION! Το δεύτερο τεύχος δεν χάνει καθόλου ορμή και ξεκινάει με τα δυο πιο awesome κολλητά panels στην ιστορία των comics!
Στα αριστερά ένα απόλυτα κάφρικα reference στην αφίσα του πρώτου Jaws και στα δεξιά απλά μια τρελοβυζαρού να καβαλάει έναν καρχαρία σαν ταύρο σε ροντέο[email protected]: Άγιο είχε η κοπελιά και δεν έπαθε καμιά ασφυξία εγκλωβισμένη ανάμεσα στο στήθος της. Εδώ γλίτωσε οριακά, βλέπετε, υποφέρει κιόλας.@manolis: Καταφέρνοντας να ξεφύγει και από τους μουνοβόρους καρχαρίες, τα καβούρια και το καταραμένο βάρος των βυζιών της, η ηρωίδα μας ξεβράζεται πάνω σε ένα βράχο και ξαπλώνει να ξαποστάσει, χωρίς να ξέρει η ανόητη πως ήρθε η ώρα για επιδόρπιο… Χέλι!


με την ατάκα “αφήσω τον εαυτό μου ανοιχτό στις δυνάμεις της φύσης” να είναι το κερασάκι στην τούρτα του συγκεκριμένου πάνελ


όχι, η μάχη δεν έχει ακόμα κριθεί. Και αν νομίζετε πως αυτή η σκηνή είναι υπερβολική με τα (πιο φαλλικά σύμβολα πεθαίνεις) χέλια να μοστράρουν τα δόντια τους προς το μουνάκι της πρωταγωνίστριας και τα καβούρια να επιστρέφουν στον ρωγομεζέ τους, ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!Πάμε φινάλε μάστορα, δώστα όλα!

ΨΑΡΤΟΥΖΑ!

Ίσως το πιο ενδιαφέρον fun fact που έχω βρει ποτέ για την δουλειά του Jim Balent, πέρα από το ότι έχει όντως ένα φανατικό κοινό που αγοράζει ανελλιπώς τα comics του, είναι ότι αυτό το κοινό απαρτίζεται από μεγάλη πλειοψηφία γυναικών, οι οποίες μάλιστα πηγαίνουν στα διάφορα comics conventions να τον συναντήσουν ντυμένες ως οι χαρακτήρες από τα comics του.

@mitsaso: ο Jim Balent έχει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο: ζωγραφίζει κάθε μήνα μουνιά και κώλους και βγάζει λεφτά απο αυτό, και μάλιστα η γκοθού bisexual (νομίζω) γυναίκα του κάνει τα χρώματα και το lettering! Kάθε λίγα τεύχη, μάλιστα, θα ζωγραφίσει καποια ή και πολλές απο τις θαυμάστριες που προανέφερες μέσα στο comic, κατά 99% γυμνή να πολεμάει ξεμουνιασμένη για τη χειραφέτηση των γυναικείων χαρακτήρων στα κόμικς. Κάθε str8 fanboy θα έπρεπε να έχει life aspiration να μοιάζει λιγάκι στον Jim…

To Tarot είναι το πιο υπερεπικά guilty pleasure comic στον Γαλαξία και το τωρινό arc όπου το ανακάλυψες -και σου έδωσε τρομερό υλικό- δεν είναι καν μέσα στα 10 πιο καμένα του… το τεύχος 53, για παράδειγμα, φιγουράρει την πιο απολαυστικά absurd ατάκα του αιώνα:You have to get out of here! Your vagina is haunted!

@manolis: ΦΥΣΙΚΑ και το ξέρω αυτό το πάνελ. Θυμάμαι επίσης και ένα άλλο όπου ένας κακός της επιτίθεται βίαια και της ρουφάει το ΓΑΛΑ από τα βυζιά! Το έχουμε πρόχειρο κάπου; Κοντρόλ;

@dimitrisdx: Το’χουμε.

@manolis: ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ! το έφαγε πάνω σε τοστ ρε!!!!

@mitsaso: Eπίσης όλοι μα όλοι μα όλοι οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι μουνάρες… μέχρι και η μαμά της Tarot -που ΡουλοΒροχοπουλίζει λιγάκι- έχει κάτι μαστάρια που θα τα ζήλευε και η μακαρίτισσα η Λολό Φερράρι!


Βέβαια η μαμά Tarot δικαιολογείται να έχει πιο μεγάλα βυζιά απο τις άλλες γιατί είναι αυτό που στο μαγικό κόσμο των Broadsword Comics (μα ΠΟΣΟ geekage όνομα εταιρίας;) περνάει για χοντρή, μεσόκοπη κυρία.

Προτείνω να κάνεις catching up στα προηγούμενα 69 -μα καλά, κανονισμένο το είχες; κουφαλίτσαααα- τεύχη και να μοιραστείς την άποψή σου εδώ. Άσε τα trash θέατρα και πιάσε trash comics!)

@dimitrisdx: Ομολογώ ότι ο @mitsaso με έκανε να ψάχνω ολόκληρη την σειρά από την αρχή γιατί τουλάχιστον το τελευταίο arc είναι τόσο καλά στημένο και οργανωμένο, που είναι ακαταμάχητο. Ακόμα και το γεγονός ότι έχει απόλυτη επίγνωση του τι προσφέρει και το ότι το αυτοσαρκάζει κιόλας το ανεβάζει πολλά επίπεδα ψηλότερα. Βαθμολογίες δεν βάζουμε; Έχω ένα εύκαιρο 9άρι.

@manolis: εγώ ένα 69άρι

@georgethebeast: Μιλάμε για ένα αριστούργημα της ένατης τέχνης που μπορεις να το διαβάσεις σε πόλλα επίπεδα…τι λεω ;;;; Αφηστε καναπέδες,πολυθρόνες,κούνιες και πάτε να αγοράσετε το πιο καμμένο κομικ απο την επόχη που ο Χριστουλης βυζαίνε την Παναγιά και έκανε αγού!!!! 69/666

@Hell_b0y: Πλάκα είχε. Περιλάμβανε μέχρι και οικολογικό μήνυμα Δεν φτάνει όμως ο Balent σχεδιαστικά κάποιες από τις δουλειές που είχε κάνει στο Catwoman. Τότε που δούλευε σε mainstream comics και είχε την φήμη του άριστου επαγγελματία που δεν έχανε ποτέ deadline!   Δεν μου έκανε πάντως εντύπωση, το χα ξεκινήσει νομίζω όταν άρχιζε, ξέρετε, Jim Balent unbound, αλλά το βαρέθηκα και στην συνέχεια το ξέχασα. Όλη αυτή η ιστορία πάντως μου το ξαναθύμισε και κυρίως μου θύμισε πως κάπου έχω το Ironwood του Willingham.

@amatyultar: Πραγματικά δεν έχω κάτι εποικοδομητικό να πω εκτός από:

1. όπως επισήμανε η κοπέλα μου που είχε δοκιμάσει να το διαβάσει στο παρελθόν, σε ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ καρέ όλες οι γκόμενες είναι σε πηδήσιμες στάσεις, έτοιμες να καρφωθούν ανά πάσα στιγμή και

2. θα ήθελα να κάνουμε special roast για κάθε τεύχος που βγάζει μόνο και μόνο για να διαβάζω το commentary του @manolis. Για την ακρίβεια, θα έπρεπε να τυπώνουν τα σχόλια του Μανώλη στις σελίδες του κόμικ. Όπως βλέπω τον Balent στις έξτρα σελίδες με τους φανς, δεν νομίζω να τον πολυένοιαζε αν γινόταν κάτι τέτοιο.

@manolis: Είμαι σίγουρος πως ο Balent διαβάζει αυτές τις λέξεις όπως μιλάμε μέσω google translate και ετοιμάζεται για επαγγελματική πρόταση μηνύσεις. Σας ευχαριστούμε που μας αντέξατε, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Διάβασε επίσης...
#comicsroast AVENGERS ACADEMY #23
Ε, πως, τι; Έφηβοι gay/bi/lesbian υπερήρωες βγαίνουν μαζικά από την ντουλάπα στο Avengers Academy αυτού του μήνα. στο σημερινό #comicsroast παίρνουν περήφανα θέση οι: @manolis – L - gkoultouroblog @georgethebeast – G - βαρεμένα ημερολόγια @dimitrisdx – B - the original DimitrisDX @Hell_b0y – T - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - Q - amatynews @mitsaso - I ΠΑΜΕ;; @manolis: Απ’την μια έχουμε τον κράχτη του τεύχους που είναι η εισαγωγή της X-23 (του έφηβου ...
Συνέχεια...
Wolverine εναντίον “Ninjas on a Plane” στο επετειακό του 300ο τεύχος #comicsroast
Μιαμ Μιαμ, ο Sabretooth επιστρέφει στο επετειακό Wolverine #300, και προτιμάει τον ταύρο του ωμό. Εμείς όμως στο #comicsroast επιμένουμε "well done mr Aaron!" το ψήνουν επετειακά: @manolis – λουκάνικο χωριάτικο - gkoultouroblog @dimitrisdx – κοτομπέικον - the original DimitrisDX @mitsaso - φιλέ μινιόν - the Mitsaso @amatyultar -μπριζολάκια - amatynews @georgethebeast – γουρούνι ωμό - βαρεμένα ημερολόγια ΠΑΜΕ! @manolis: δεν ξανασχολιάζω την ηλίθια τακτική της Marvel με τις επαναριθμήσεις, έγκιωσα. Στο 300ο λοιπόν τεύχος του Wolverine ...
Συνέχεια...
Οι 10 Αγαπημένοι Comics Χαρακτήρες του 2011
8 έλληνες μπλόγκερς ψήφισαν τους 10 καλύτερους χαρακτήρες comics της χρονιάς. Μπάσταρδοι, νυχτερίδες και καλά παιδιά... η κριτική επιτροπή: @manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog @dimitrisdx – η Κατερινα Κούκα - the original DimitrisDX @mitsaso - η Δάφνη Μπόκοτα - μυστηριώδης μπλόγκερ ινκογκνίτο @Hell_b0y – ο Νίκος Μουρατίδης - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - amatynews @georgethebeast – η Τζένη Μπαλατσινού - βαρεμένα ...
Συνέχεια...
Ο Μάγκας Κλώνος του Spider-Man σε δικό του τίτλο στο Scarlet Spider #1 #comicsroast
Τα 90s αντεπιτίθενται και ο τραγικά αποτυχημένος κλώνος του Peter Parker επιστρέφει με το όνομα του άλλου απλά αποτυχημένου κλώνου του. @manolis – Peter Parker- gkoultouroblog @dimitrisdx – Ben Reilly - the original DimitrisDX @Hell_b0y – Kaine - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - Jessica Drew - amatynews @georgethebeast – Gwen Stacy - βαρεμένα ημερολόγια @manolis: από που να το πιάσεις... ο κλώνος του ...
Συνέχεια...
Ο Darren Aronofsky ΔΕΝ σκηνοθετεί μια ταινία μέσα στο Animal Man #6
Νομίζατε ότι έκανε πλάκα ο Lemire στο πρώτο τεύχος που μίλαγε για την ταινία του Darren Aronofsky συγνώμη του Ryan Daranovsky στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Buddy Baker, ο δίκος μας δηλαδή χαρακτήρας πρωταγωνιστής του Animal Man;  γκουλτουριάρικο cast: @manolis – the Fountain - gkoultouroblog @dimitrisdx – Requiem for a Dream - the original DimitrisDX @mitsaso - Black Swan - the ...
Συνέχεια...
#comicsroast BATMAN INC. LEVIATHAN STRIKES!
Ένα τρελό θηριοτροφείο θηλέων για επίδοξες serial killer supervillains και ένας λαβύρινθος του μυαλού με εξόδους σε διαφορετικά σημεία στο χρόνο; Μόνο από τον Grant Morrison σε ένα θεαματικό φινάλε στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο του mega-epic του με ήρωα τον Batman. TONIGHT’S CAST - οι Batmen του #comicsroast @manolis – η Batwoman - gkoultouroblog @dimitrisdx – ...
Συνέχεια...
Ο Daredevil και ο Spider-Man έχουν την ίδια fuck-buddy (!) στο Devil and the Details
  Ο Spider-Man συναντά τον Daredevil και οι δυο μαζί εναλλάξ ... φασώνονται με την Black Cat, την σέξυ διαρρήκτρια πρώην του Spidey;!; Ένα απολαυστικό αυτότελές two-parter crossover ανάμεσα στους τίτλους του Amazing Spider-man (#677) και του Daredevil (#8) από τον βετεράνο συγγραφέα και των δυο Mark Waid. ξαναμμένο #comicsroast cast: @manolis – πάρε τηλέφωνο - gkoultouroblog @Hell_b0y – τον κερατά - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - ...
Συνέχεια...
Τα 10 Καλύτερα DC Comics του 2011 – ComicsRoastAwards2011
Φέτος, κλείνοντας τον πρώτο χρόνο του #comicsroast, 8 έλληνες μπλόγκερς  (δεν θέλουμε να πούμε οι 8 πιο κούλ, αλλά ξέρετε τώρα, μην κρυβόμαστε) βρέθηκαν και ψήφισαν τους καλύτερους τίτλους comics, τους δημιουργούς και τους χαρακτήρες της χρονιάς και θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα καθημερινά από σήμερα μέχρι την Δευτέρα. Τυχεράκηδες. η κριτική επιτροπή: @manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog @dimitrisdx – η ...
Συνέχεια...
The Comics Roast #11
"Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι comics των περασμένων εβδομαδών στο τραπέζι, και όποιος αντέξει! αγουροξυπνημένο cast: @manolis – τσίμπλες - gkoultouroblog @dimitrisdx – σαλάκι - the original DimitrisDX @mitsaso - μάσκα ομορφιάς @Hell_b0y – morning breath  - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar -morning wood - amatynews @georgethebeast – ακόμα ροχαλίζει - βαρεμένα ημερολόγια Τους τίτλους αυτής της στήλης μπορείτε ...
Συνέχεια...
The Comics Roast #12
Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι comics των περασμένων εβδομαδών στο τραπέζι, και όποιος αντέξει! ετοιμοπόλεμο cast: @manolis – machete - gkoultouroblog @dimitrisdx – bazooka - the original DimitrisDX @mitsaso - πιστολάκι - the Mitsaso @Hell_b0y – pitchfork - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - morningstar - amatynews @georgethebeast – δονητής - βαρεμένα ημερολόγια Τους τίτλους αυτής της στήλης μπορείτε να ...
Συνέχεια...
Νέα συγγραφέας για τον Green Arrow και ΤΡΕΙΣ νέες ερωμένες. Τρίδυμες. Ταυτόχρονα.
Ο Green Arrow ξανα-ξεκινάει από την αρχή με την επιτυχημένη συγγραφέα Ann Nocenti και ένα πρώτο τεύχος αφιερωμένο σε... μια παρτούζα; @Hell_b0y: Το Green Arrow #7 το αντιμετωπίζω σαν το #1 αυτής της σειράς. Κάνω σαν να μην υπήρξαν τα προηγούμενα έξι τεύχη των Krull, Giffen και Jurgens, πως ήταν ένα ...
Συνέχεια...
Οι X-Men του “δικού μας” Christos Gage στο X-Men Legacy #260.1
O Christos Gage αναλαμβάνει τον δεύτερο τίτλο της νέας σχολής για μεταλλαγμένων του Wolverine και φαίνεται να το διασκεδάζει. Και εμείς. οι θρυλικοί βοηθοί καθηγητές x-menολογίας: @manolis – Paige Guthrie - gkoultouroblog @dimitrisdx – Cannonball - the original DimitrisDX @mitsaso - Rogue - the Mitsaso @Hell_b0y – Gambit - Hell is a Land Without Comic Books @georgethebeast – Frenzy - βαρεμένα ημερολόγια   ΠΑΜΕ! @manolis: Καλως ήλθες στους X-Men, ...
Συνέχεια...
Τα Χειρότερα Comics του 2011 – Η Πατάτα της Χρονιάς
8 έλληνες μπλόγκερς ψήφισαν τα αγαπημένα τους comics της χρονιάς... αλλά και τα χειρότερα. Βγάλτε τα φτιάρια αγόρια. Σήμερα Θα Φάμε Πατάτα. η κριτική επιτροπή: @manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog @dimitrisdx – η Κατερινα Κούκα - the original DimitrisDX @mitsaso - η Δάφνη Μπόκοτα - μυστηριώδης μπλόγκερ ινκογκνίτο @Hell_b0y – ο Νίκος Μουρατίδης - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - ο ...
Συνέχεια...
#comicsroast EXTREME 2012 PREVIEW BOOK
...Μαλάκα μου η φράση “DON’T JUDGE A BOOK BY ITS COVER” βγήκε προφητικά πόσες χιλιάδες χρόνια πριν (ίσως υπερβάλλω) για να χρησιμοποιηθεί για αυτό εδώ το τεύχος comic.  #comicsroast cast της εβδομάδας, τύπου διχασμένο:  @manolis – lover  @georgethebeast – h8er  @dimitrisdx –  h8er   @Hell_b0y –  h8er   @amatyultar -  h8er   ΠΑΜΕ! EXTREME 2012 PREVIEW BOOK @manolis: Ξεκινάμε από τα βασικά. H Extreme Comics είναι η τελευταία ...
Συνέχεια...
Τα 10 Καλύτερα Marvel Comics του 2011
8 έλληνες μπλόγκερς ψήφισαν τους 10 καλύτερους τίτλους της Marvel Comics της χρονιάς. Δεν γέμισε εύκολα. η κριτική επιτροπή: @manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog @dimitrisdx – η Κατερινα Κούκα - the original DimitrisDX @mitsaso - η Δάφνη Μπόκοτα - μυστηριώδης μπλόγκερ ινκογκνίτο @Hell_b0y – ο Νίκος Μουρατίδης - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - amatynews @georgethebeast – η Τζένη Μπαλατσινού ...
Συνέχεια...
Οι Καλύτεροι Δημιουργοί Comics του 2011
8 έλληνες μπλόγκερς ψήφισαν τους καλύτερους δημιουργούς comics (writers και artists) της χρονιάς. μια λίστα χάρμα οφθαλμών! #ComicsRoastAwards2011 η κριτική επιτροπή: @manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog @dimitrisdx – η Κατερινα Κούκα - the original DimitrisDX @mitsaso - η Δάφνη Μπόκοτα - μυστηριώδης μπλόγκερ ινκογκνίτο @Hell_b0y – ο Νίκος Μουρατίδης - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - amatynews @georgethebeast – η Τζένη ...
Συνέχεια...
The Comics Roast #9 Εβδομάδα 15/12/2011
"Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι comics των περασμένων εβδομαδών στο τραπέζι, και όποιος αντέξει. Μπουναμάς για τις γιορτές! TONIGHT’S CAST - η φάτνη του #comicsroast @manolis – ο Χριστός - gkoultouroblog @dimitrisdx – ο Ιωσήφ - the original DimitrisDX @mitsaso - η Παναγιά @Hell_b0y – ο Ηρώδης - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - ...
Συνέχεια...
#comicsroast THE DEFENDERS #1
To DEFENDERS #1 επανενώνει τους πέντε πιο κακοταιριασμένους ήρωες που ήταν ποτέ σε ομάδα μαζί, σε νέες περιπέτειες. Ταιριαστό λοιπόν να το κάνουμε απόψε #comicsroast εμείς οι πέντε:  TONIGHT’S CAST @manolis – Δόκτωρ Παράξενος -gkoultouroblog  @georgethebeast – Μαύρος Χούλκ - βαρεμένα ημερολόγια  @dimitrisdx – Ασημένιος Σανίδας - the original DimitrisDX  @Hell_b0y – Υποβρύχιος Βανίλιας - Hell is a Land Without Comic Books  @amatyultar - Χρυσός Σιδερογροθιάς - amatynews ΠΑΜΕ!  @dimitrisdx: Τα κατάλοιπα του ...
Συνέχεια...
#comicsroast CARNAGE U.S.A. #1
Ο κλασσικός εχθρός του Spider-man "Σφαγέας" (τρία ζήτω Μαμούθ Κόμικς των 90s!) επιστρέφει και καταλαμβάνει την suburban Αμερική! στο σημερινό #comicsroast τα σφάζουν όλα και τα μαχαιρώνουν οι: @manolis – φιλέτο medium rare - gkoultouroblog @georgethebeast – χοιρινή ωμοπλάτη - βαρεμένα ημερολόγια @dimitrisdx – πιτόγυρο απ΄όλα πάπρικα - the original DimitrisDX @Hell_b0y – μοσχαράκι ταρτάρ - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - ...
Συνέχεια...
The Comics Roast #13
Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι comics των περασμένων εβδομαδών στο τραπέζι, και όποιος αντέξει! όλο το cast σε απαρτία: @manolis – παρών - gkoultouroblog @dimitrisdx – παρών  - the original DimitrisDX @mitsaso - παρών - the Mitsaso @Hell_b0y – παρών - Hell is a Land Without Comic Books @amatyultar - παρών - amatynews @georgethebeast – παρούσα - βαρεμένα ημερολόγια Τους τίτλους αυτής της στήλης μπορείτε να τους βρείτε στα ...
Συνέχεια...
The Comics Roast #1 Εβδομάδα 06/10/11
  Νομίζατε ότι ήταν ασφαλές να επιστρέψετε στο ίντερνετ; Μετά από λαϊκή απαίτηση (όχι, σοβαρά), η τουιτερό-geek-παρεούλα επιστρέφει, σε εβδομαδιαία βάση. Αντί για φινάλε, αποφασίσαμε να μηδενίσουμε κι εμείς το κοντέρ και να ξεκινήσουμε ένα νέο εβδομαδιαίο σαδομαζοχισμό. Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι της εβδομάδας από ...
Συνέχεια...
Μεσσίες και Αντίχριστοι, οι Νέοι Μαθητές των X-Men στο Wolverine & the X-Men #4 #comicsroast
Το ιδιωτικό σχολείο των μεταλλαγμένων με λυκειάρχη τον Wolverine υποδέχεται τους δύο νέους του μαθητές, τον δεκάχρονο κλώνο του καταστροφέα του κόσμουApocalypse που δεν ξέρει πως πρόκειται μια μέρα να φέρει την κόλαση στη Γη και τον αμνησιακό Angel που πιστεύει ότι έχει κατέβει από τον Ουρανό να κάνει το θέλημα του Κυρίου. Και οι ...
Συνέχεια...
UNCANNY X-FORCE #18 #comicsroast
Tο πιο πρόσφατο storyline του Uncanny X-Force, το "Dark Angel Saga" κάνει εκρηκτικό φινάλε, ο κόσμος τελειώνει, ήρωες πεθαίνουν, κλώνοι αναγενιούνται, παιδιά παίρνουν όπλα, τρεις κόσμοι συγκρούονται, ένας γλυκός χαμός. TONIGHT’S CAST - οι uncanny X-Force του #comicsroast @manolis – ο Milligan - gkoultouroblog @dimitrisdx – ο Allred - the original DimitrisDX @mitsaso - o Nicieza @Hell_b0y – ο Liefeld - Hell is a Land ...
Συνέχεια...
The Comics Roast #10 Εβδομάδα 28/12/2011
"Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι comics των περασμένων εβδομαδών στο τραπέζι, και όποιος αντέξει. Καλή Χρονιά από το #comicsroast! Ψάχνουν το φλουρί αλλά δεν πρόφτασαν οι συνήθεις ύποπτοι: @manolis – έτρεχε θέατρο - gkoultouroblog @dimitrisdx – έτρωγε ακόμα μελομακάρονα - the original DimitrisDX @mitsaso - διάβαζε Tarot @Hell_b0y – έκαιγε παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα ...
Συνέχεια...
Τα 10 Καλύτερα Creator-Owned Comics του 2011
8 έλληνες μπλόγκερς ψήφισαν τους 10 καλύτερους creator-owned τίτλους comics από Dark Horse, IDW, Image και τις υπόλοιπες εταιρίες της χρονιάς, μακρία από τις μεγάλες δύο Marvel και DC η κριτική επιτροπή: @manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog @dimitrisdx – η Κατερινα Κούκα - the original DimitrisDX @mitsaso - η Δάφνη Μπόκοτα - μυστηριώδης μπλόγκερ ινκογκνίτο @Hell_b0y – ο Νίκος Μουρατίδης - Hell is a ...
Συνέχεια...
Ο Prophet εξερευνεί και… ικανοποιεί έναν αλλόκοτο εξωγήινο κόσμο
Ένας υπερ-στρατιώτης από το μέλλον προσεδαφίζεται απότομα και οδυνηρά σε έναν εξωγήινο πλανήτη και προσπαθεί να επιζήσει και να εξερευνήσει (και να πηδήξει) τον ξένο πολιτισμό και να αφυπνίσει τον δορυφόρο του Θ.Ε.Ο.Υ. για να επανεκινήσει τον ανθρώπινο πολιτισμό. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, στο ΠΡΩΤΟ τεύχος του reboot του κάποτε ...
Συνέχεια...
#comicsroast AVENGERS ACADEMY #23
Wolverine εναντίον “Ninjas on a Plane” στο επετειακό
Οι 10 Αγαπημένοι Comics Χαρακτήρες του 2011
Ο Μάγκας Κλώνος του Spider-Man σε δικό του
Ο Darren Aronofsky ΔΕΝ σκηνοθετεί μια ταινία μέσα
#comicsroast BATMAN INC. LEVIATHAN STRIKES!
Ο Daredevil και ο Spider-Man έχουν την ίδια
Τα 10 Καλύτερα DC Comics του 2011 –
The Comics Roast #11
The Comics Roast #12
Νέα συγγραφέας για τον Green Arrow και ΤΡΕΙΣ
Οι X-Men του “δικού μας” Christos Gage στο
Τα Χειρότερα Comics του 2011 – Η Πατάτα
#comicsroast EXTREME 2012 PREVIEW BOOK
Τα 10 Καλύτερα Marvel Comics του 2011
Οι Καλύτεροι Δημιουργοί Comics του 2011
The Comics Roast #9 Εβδομάδα 15/12/2011
#comicsroast THE DEFENDERS #1
#comicsroast CARNAGE U.S.A. #1
The Comics Roast #13
The Comics Roast #1 Εβδομάδα 06/10/11
Μεσσίες και Αντίχριστοι, οι Νέοι Μαθητές των X-Men
UNCANNY X-FORCE #18 #comicsroast
The Comics Roast #10 Εβδομάδα 28/12/2011
Τα 10 Καλύτερα Creator-Owned Comics του 2011
Ο Prophet εξερευνεί και… ικανοποιεί έναν αλλόκοτο εξωγήινο