Τα πέντε χρόνια της συμπληρώνει φέτος η Erased Tapes Records και το γιορτάζει χαρίζοντας μας ένα πλούσιο sampler με χαρακτηριστικά δείγματα από τους καλλιτέχνες που ηχογραφούν κάτω από την ομπρέλα της.

Με έδρα το Βερολίνο και το Λονδίνο, η Erased Tapes Records αποτελεί τη βάση καλλιτεχνών όπως  οι Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen, Rival Consoles, The British Expeditionary Force κ.α. -με τους τελευταίους μάλιστα να κυκλοφορούν φέτος το δεύτερο πολύ καλό τους άλμπουμ-.

Η μουσική αλλά και η αισθητική άποψη της εταιρίας βρίσκονται σε πολύ υψηλά standards όπως θα διαπιστώσετε κάνοντας μια βόλτα από το επίσημο website της, www.erasedtapes.com, αλλά και κατεβάζοντας το επετειακό της sampler.

Τη συλλογή μπορείτε να την αποκτήσετε κάνοντας απλά sign up στο επίσημο site της εταιρίας, και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση:

Διάβασε επίσης...
Listen Up: Constellation Records Sampler Mixtape 2013
Εαν θέλετε να κάνετε catch-up  με το τι συμβαίνει με την (ακόμα ακμαιότατη) ανεξάρτητη δισκογραφική Constellation Records, μόλις έγινε διαθέσιμο προς ακρόαση/δωρεάν download ένα Sampler mixtape που περιλαμβάνει δείγματα από όλες με τις πρόσφατες και επερχόμενες  κυκλοφορίες της από το ‘Allelujah! Don’t Bend! Ascend! (Σεπτέμβρης 2012)  των Godspeed You Black Emperor μέχρι σήμερα ...
Συνέχεια...
Κατέβασε δωρεάν τη νέα συλλογή της Spinalonga Records
Οι καλοί και μερακλήδες φίλοι μας στη Spinalonga Records, μας χαρίζουν το καλοκαιρινό sampler της μη-κερδοσκοπικής συνεργατικής αυτής δισκογραφικής εταιρίας.   Το νέο online sampler έχει τον απόλυτα περιγραφικό τίτλο "This is Heavy Heavy Heavy" και περιέχει 19 τραγούδια από ισάριθμα συγκροτήματα από νέες αλλά και παλιότερες κυκλοφορίες και ακούγεται δυνατά!   Ακολουθεί αναλυτικά ...
Συνέχεια...
Listen Up: Constellation Records Sampler Mixtape 2013
Κατέβασε δωρεάν τη νέα συλλογή της Spinalonga Records