Ο Kid Loco δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στους Έλληνες φίλους του τους οποίους επισκέπτεται συχνά-πυκνά. Αυτή τη φορά ο Γάλλος παραγωγός/dj/μουσικός θα βρίσκεται στο Tiki Bar για ένα dj set, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

O Jean Yves Prieur ξεκίνησε να ηχογραφεί ως Kid Loco το 1996 και ένα χρόνο μετά μας χάρισε το εξαιρετικό Grand Love Story το οποίο αποτέλεσε δίσκο αναφοράς για τα mid 90’s. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του κυκλοφόρησε το 2011 με τίτλο  “Confessions of a Belladonna Eater“.

Έχει συνεισφέρει ως remixer σε κομμάτια των Mogwai, Pulp, Stereolab κ.α. ενώ στο τελευταίο του δίσκο διασκευάζει το πασίγνωστο The Passenger του Iggy Pop.

 

Διάβασε επίσης...
Ο Kid Loco στο Six D.O.G.S.
Έχουν περάσει πια 15 χρόνια από το αριστουργηματικό του "Grand Love Story", όμως παραμένει ένα από τα albums στα οποία επιστρέφουμε πολύ συχνά, ειδικά ορισμένα νωχελικά καλοκαιρινά βράδια. Το τρομερό παιδί - κάποτε - της Γαλλικής electronica μεγάλωσε και φέτος στις αρχές της χρονιάς επέστρεψε στη δισκογραφία με το "Confessions of ...
Συνέχεια...
Ο Kid Loco στο Six D.O.G.S.