Μπορεί το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα να είναι το πιο κρύο των τελευταίων ετών, σε κλίμα αλλά και σε διάθεση, οι έλληνες καλλιτέχνες όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να εμπνέονται απο την εποχή ορόσημο γι’αυτή την χώρα.

Δείγμα του ότι η καλοκαιρινή αύρα συνεχίζει να εκπέμπει vibes σαν φωτογραφία του Κίρλιαν, παρ’όλες τις αντιξοότητες και τον βομβαρδισμό του νού.

Με πρωταρχικό τους μέλημα την βασική αρμονία οι καλλιτέχνες της ομαδικής έκθεσης με τίτλο “Summer Creative – Feel With The Mind” μας παρουσιάζουν τα έργα και τις κατασκευές τους , μεταφέροντας τις δονήσεις του κάθε ερεθίσματος όπως πραγματικά τις εισπράττουν οι ίδιοι και μας προσκαλούν σε έναν κόσμο με εξωτική ατμόσφαιρα και “ελαστική” διάθεση στην Chilli Art Gallery.

Οι Νατάσσα Γκάνα, Ανδρέας Ψαράκος, Σταύρος Κοτσιρέας , Γεωργία Μπλιάτσου, Ρεβέκκα Αλεξοπούλου, Θάλεια-Μαρία Γεωργούλη, Ολγα Κοτσιρέα και Φανή Βαλάσση συνεκθέτουν σε μια έκθεση που πάιζει με το φανταστικό και το αληθινό φτιάχνοντας ετσι μια εικόνα μοναδική, βγαλμένη από τα πιό δροσερά και ξέγνοιαστα καλοκαίρια μας.

Από την Μαίριλυν της Νατάσσας ως τα ψάρια στο βυθό της Όλγας και από τα φωτεινά πρόσωπα της Ρεβέκκας μέχρι τις αέναες πλεύσεις της Γεωργίας, όλη η παρέα είναι έτοιμη για διακοπές και μας περιμένει να την ακολουθήσουμε.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουλίου 2011.

Επιμέλεια έκθεσης Τζέννυ Τσουμπρή

Chili Art Gallery
Δημοφώντος 13-15
11851 Θησείο
Τηλ. 210 7292564