Τον Θάνο Σιόντορο τον ξέρουμε ως έναν από τους πολύ καλούς dj αλλά και μουσικογραφιάδες – στο αγαπητό μας mic.gr – της πόλης.  Από τον Σεπτέμβρη του 2009 μαζί με τονξεκίνησαν το blog «Oh! Wot A Dream». Για δύο περίπου χρόνια, ο δεύτερος διάλεγε κομμάτια με μοναδικό κριτήριο την ισχυρή πεποίθηση ότι αξίζει τον κόπο να τα ακούσει κανείς και τα έδινε στον πρώτο, με σκοπό εκείνος να μεταφέρει στο χαρτί τις εικόνες που γεννιόντουσαν στο μυαλό του κατά την ακρόασή τους.

Αυτές τις μέρες, η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή σύμπραξη ολοκλήρωσε τον κύκλο της και τα 146 έργα που προέκυψαν, συν τα εξώφυλλα τεσσάρων mixtape που αναρτήθηκαν στο blog, καθώς και ό,τι άλλο δημιούργησε η φαντασία του KM γύρω από το «Oh! Wot A Dream», θα εκτεθούν μεταξύ 4 και 25 Μαΐου στους τοίχους του αγαπητού μας Bartesera της Στοάς Πραξιτέλου στην Κολοκοτρώνη.

Ένα πολύ ενδιαφέρον project που αγκαλιάζει δύο από τις αγάπες μας, τα κόμικς και τα mixtapes, οπότε επιβάλλεται και εννοείται η παρουσία μας στα εγκαίνια της έκθεσης την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 20:30 το βράδυ.

 

Διάβασε επίσης...
O Jim Bob των Carter USM στο Bartesera
Ένα πολύ όμορφο βράδυ από έναν χαρισματικό γεμάτο χιούμορ τραγουδοποιό θα ζήσουμε όσοι διαλέξουμε να περάσουμε το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου στο φιλόξενο Bartesera της Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας. Ο James "Jim Bob" Morrison, ηγέτης των "θρυλικών" πια αγαπημένων βρετανών Carter (The Unstoppable Sex Machine) έρχεται στα μέρη μας ...
Συνέχεια...
O Jim Bob των Carter USM στο Bartesera