Ένα  χρόνο μετά την παράσταση, που αποτέλεσε  τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία pocket theater την περσινή χρονιά με «Τη σημασία να είναι κανείς σοβαρός” του Όσκαρ Ουάιλντ, οι ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ, επιστρέφουν με μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας.

Το έργο «ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» του JOE SAUTER, ένα ψυχογράφημα, μια ανθρώπινη ματιά στα προβλήματα  των μειονοτήτων στις  σύγχρονες μεγαλουπόλεις,  γίνεται μια ατμοσφαιρική ερωτική παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού και φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα του «ξεχωριστού».

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα προσεγγίζει ένα σημαντικό κείμενο που βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία. Μια λεσβία αποφασίζει να κάνει παιδί με ένα γκέυ, με την βοήθεια μιας ερωτικής δεσποτικής θυρωρού. Τι γίνετε όμως όταν το παιδί αρχίζει να έρχεται και οι άνθρωποι το διεκδικούν ενώ ταυτόχρονα ερωτεύονται; Οι σεξουαλικές προτιμήσεις υπάρχουν για να μας κατευθύνουν ή ο έρωτας δεν έχει φύλο;

Μια πραγματικά σκληρή απεικόνιση συγκρούσεων και επαναπροσδιορισμών του σύγχρονου ερωτικού πλαισίου, και των συνθηκών που καταπιέζουν ή αναμορφώνουν τις σύγχρονες  κοινωνικές δομές.

Το έργο  σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, μετάφραση Μαίρης Μιχαλάτου – Γιώργου Λιβανού, στίχους και σύμβουλο  Μαριάννα Τόλη, σκηνικά – κοστούμια Δέσποινας Βολίδη, μουσική Johannes Mueller, φωτισμούς Σοκόλ Τομτσίνι, χορογραφία Σίμωνα Πάτροκλου και βοηθό σκηνοθέτη την  Όλγα Μουργελλά.

Πρωταγωνιστούν  αλφαβητικά οι Καίτη ΙμπροχώρηΣταύρος Καλλιγάς, Χρήστος Λιακόπουλος, Γιώργος Λιβανός  , Μιλένα Παρθενίου, και η Νατάσσα Τσακαρισιάνου.

Ώρα έναρξης: 21:30

Διάρκεια: 120΄ με διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης: 17 € , 12,00 € φοιτητικό / νεανικό

Προπώληση Εισιτηρίων:  12,00 € γενική είσοδος

Cine Πετρούπολης,   Λ. Πετρουπόλεως 168 –  210 5012391(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης, 25ης Μαρτίου & Κ. Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ) 

http://www.facebook.com/event.php?eid=136185716459970
http://studiokypselis.gr/

Κερδίστε προσκλήσεις

Το mixtape.gr και η ομάδα Θεατρίνων Θεατών προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας.

Για να τις διεκδικήσετε απλά στείλτε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “Χόρεψε με ως το τέλος του Κόσμου” αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Διάβασε επίσης...
Θανάσης Παπακωνσταντίνου @ Θέατρο Πέτρας
Φαντάζομαι ότι για έναν «αμύητο» το να παρακολουθήσει μια συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου θα είναι λίγο σαν να φτάνει σε ένα πάρτι αργά, όταν όλοι είναι κιόλας από ώρα μεθυσμένοι. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθει κάποιος που βλέπει ένα αφιονισμένο πλήθος να εκστασιάζεται στο άκουσμα περίεργων στίχων ταιριασμένων με μουσικούς πειραματισμούς ...
Συνέχεια...
Θανάσης Παπακωνσταντίνου @ Θέατρο Πέτρας