Συχνοί επισκέπτες της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, οι Bajofondo θα εμφανιστούν στην Αθήνα την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στο Studio 54 (πρώην Club 22).

Η σύμπραξη των Αργεντίνων/Ουρουγουανών μουσικών είναι υπέυθυνοι για το “υβρίδιο” που έκανε την εμφάνισή του δέκα χρόνια πριν και πάντρευε μουσικά το tango με την ηλεκτρονική μουσική.

Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα δύο άλμπουμ, τα Bajofondo Tango Club (2002) και Mar Dulce (2007), ενώ το 2005 κυκλοφόρησαν τη συλλογή Remixed.

Επίσης κάτω από το όνομα των Bajofondo, έχουν κυκλοφορήσει και δύο προσωπικά άλμπουμ από μέλη του, τα Bajofondo presenta Supervielle (2004) και Bajofondo presenta Santullo (2009).

INFO:

 Studio 54 nights (ex Club22)

Βουλιαγμένης 22, τηλ. 210 3811712

Προπώληση εισιτηρίων: Public, Metropolis, Ticket House και ηλεκτρονικά στα www.ticketservices.gr και  www.i-ticket.gr.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 25 ευρώ

Ταμείο: 30 ευρώ

Links:
http://www.bajofondo.com
http://www.myspace.com/bajofondomardulce

Video:

Διάβασε επίσης...
Bajofondo presenta Santullo το Μάρτη στο Fuzz
Κι ενώ ο Γενάρης έχει ήδη φτάσει στα μισά, το συναυλιακό παζλ της προσεχούς άνοιξης συμπληρώνεται με αρκετές ενδιαφέρουσες συναυλίες. Μια από αυτές είναι και η εμφάνιση του Fernando Santullo, γνωστό από τη συνεργασία του με τους Bajofondo και "πρεσβευτή" του ήχου των Αργεντινών στην Ουρουγουάη. Η συνεργασία τους επισφραγίστηκε το 2009, με την κυκλοφορία του ...
Συνέχεια...
Bajofondo presenta Santullo το Μάρτη στο Fuzz